Pe langa clasicul castravete murat, gogosari, varza sau alte legume pe care le pui la murat, iti propunem si alte ingrediente mai atipice, insa la fel de delicioase.

1. Telina
Telina murata este crocanta si deliciosa. O poti adauga in salate sau sandvisuri.

2.Coaja de pepene
Portiunea verde a pepenilor este extraordinar de gustoasa, murata, crocanta.

3. Porumbul
Atunci cand este sezonul lui, cumpara-l, si pune-l la murat. Merge de minune in salate.

4. Boabe de struguri
E un ingredient pe care trebuie sa il incerci numaidecat. Boabele de struguri murate sunt o gustare tare interesanta si acompaniaza perfect o salata sau un platou de branzeturi fine.

5. Ouale
Ouale fierte, decojite, se mureaza foarte usor. Ouale murate sunt o adevarata delicatesa si se gasesc des in barurile din Marea Britanie si SUA.

6. Crevetii
Crevetii murati sunt specifici bucatariei sudice a Statelor Unite. Acestia se adauga in salate, paste sau chiar sandvisuri.

7. Piersicile
Profita de ele atunci cand este sezonul lor. Cumpara-le cat sunt proaspete si zemoase si pune-le la murat. Iarna te vei bucura de un gust inedit.

8. Ceapa rosie
Ceapa rosie murata ar trebui sa ocupe un loc fruntas printre borcanele din camara. Ceapa rosie murata are un gust inedit care nu se uita prea curand.

Related posts