Calitate, prospetime si respect pentru un client multumit!

Legume si fructe proaspete!

Clienti multumiti

Transportul produselor se efectueaza in conditii de maxima igiena, in recipiente specifice fiecarui produs, astfel incat clientul sa se poata bucura de prospetimea si calitatea nealterata a tuturor produselor pe care noi le comercializam.

Servicii ireprosabile

Firma noastra ofera servicii de achizitie si distributie legume si fructe din productia locala, dar si din import, de cea mai buna calitate. Acordam atentie fiecarui client si ne dorim ca toti colaboratorii nostri sa fie satisfacuti de cele mai prompte servicii.

Profesionalism absolut

Toate produsele noastre sunt culese in perioada specifica, pregatite de livrare si pastrate in conditii optime, in depozite ce respecta standarde inalte de igiena conform legilor Europene in vigoare.

Relatii de business pe termen lung.

Societatea noastra si-a inceput activitatea din dorinta de a oferi clientilor o gama larga de legume si fructe proaspete, de cea mai buna calitate, dar si in scopul de a aduce pe mesele consumatorilor o portie de sanatate. Formam o echipa dinamica si entuziasta care coordoneaza activitatea de achizitie, depozitare si livrare efectuate cu promptitudine si la cele mai inalte standarde. Obiectivul nostru este sa incercam sa distribuim o gama cat mai variata de produse pentru a indeplini nevoile permanent in crestere ale clientilor.

Ne dorim sa cream un cerc de parteneri de incredere cu care sa legam colaborari pe termen lung in beneficiul ambelor parti.

Iata cea mai simpla metoda de a incepe o colaborare cu noi – in doar 4 pasi simpli:

null

Pasul I - stabilirea unei intalniri

Ne contactezi telefonic sau pe e-mail si stabilim o intalnire la tine la magazin/aprozar sau de ce nu, ne poti vizita tu!
null

Pasul II - identificarea nevoilor

Discutam despre ceea ce clientii tau au nevoie, despre livrare, despre cantitate si bineinteles despre preturi.
null

Pasul III - consolidarea relatiei

Bazandu-ne pe experienta noastra iti dam sfaturi si iti aducem prima transa de legume si/sau fructe proaspete.
null

Pasul IV - vanzarea efectiva

Imrepuna, am semnat un contract de colaborare iar acum, clientii tai sunt multumiti si cumpara legume si fructe prospete.

Intrebari frecvente

Ce trebuie sa fac pentru a comanda legume de la dumneavoastra?
Pot cumpara ca persoana fizica?
Contra cost, puteti oferi livrare? Daca da, cat costa?
Se ofera livrare gratuita in functie de valoarea comenzii?
Pot comanda doar pt anumite evenimente, sau trebuie sa semnez contract si sa comand zilnic/saptamanal?