Faci o alegere corecta! Contacteaza-ne acum si haide sa colaboram!

Depozitul de Legume Iasi

Pasul I

Ne contactezi telefonic sau pe e-mail si stabilim o intalnire la tine la magazin/aprozar sau de ce nu, ne poti vizita tu!

Pasul II

Discutam despre ceea ce clientii tau au nevoie, despre livrare, despre cantitate si bineinteles despre preturi.

Pasul III

Bazandu-ne pe experienta noastra iti dam sfaturi si iti aducem prima transa de legume si/sau fructe proaspete.

Pasul IV

Imrepuna, am semnat un contract de colaborare iar acum, clientii tai sunt multumiti si cumpara legume si fructe prospete.

Cine suntem noi si cu ce ne ocupam?

Noi suntem Depozitul de Legume Iasi!

   Totul a incept acum mai bine de 10 ani. Am inceput ca simpli producatori, o mica afacere de familie ca mai apoi, sa devenim furnizori de nadejde pentru multiple afaceri locale. Mii de ore de munca, neputiinta in fata fortelor naturii si provocari la tot pasul toate adunate rezultand in rodul muncii noastre, legume ce au gust, proaspete si pline de nutrienti si vitamine ce ar trebui sa fie pe masa oricarei persoane. Intr-o singura fraza, aceasta a fost experienta noastra in primii ani de activitate. Productia si distributia de fructe si legume, poate pare un drum atat de bine batatorit si bine cunoscut insa atunci cand depinzi de mama natura mereu trebuie sa fii pregatit pentru surprize placute dar si mai putin placute. Noi, Depozitul de Legume Iasi, am rezistat indiferent de situatie pentru ca pur si simplu ne place ceea ce facem.

   Odata cu trecerea timpului si datorita experientei dobandite atat ca producatori cat si ca distribuitori/furnizori, am hotarat sa nu mai combinam cele 2 industrii aparent indentice sau cel putin extrem de asemanatoare, deoarece, am sesizat ca nu poti face mai multe lucruri sau activiti in acelasi timp, atingand perfectiuniea. De aceea, fiind perfectionisti prin natura, am hotarat sa ne concentram atentia si sa dezvoltam prin afacerea noastra distributia si livrarea de legume si fructe.

   Consideram un mare avantaj faptul ca am inceput ca producatori, deoarece, nu suntem un simplu Depozit de Legume si stim sa alegem de la furnizorii nostrii si de la producatorii locali, cele mai bune si mai proaspete legume. Avand in vedere rigurozitatea pe care o impunem in ceea ce priveste selectia produselor pe care le comercializam, ne mandrim cu faptul ca avem in portofoliul notru de clienti nu doar magazine, supermaketuri sau aparozare, ci si restaurante si localuri de renume din judetul Iasi – ce au ales sa foloseasca cele mai proaspte legume din Iasi – legumele comercializate de noi!

   Experianta de peste 10 ani, ne garanteaza succesul pe piata atat noua cat si a celor ce aleg sa colaboreze cu noi! Va multumim ca ati ales produsele noastre si va incurajam sa ne contactati ori de cate ori aveti intrebari si nelamuriri in ceea ce privesc serviciile pe care le oferim.

   Cu stima si recunostina, echipa Dezpotul De Legume Iasi!

Echipa Depozitul de Legume!

Specialistii Legumelor!

Savastre Iulian

Specialist Legumicultor

Trandafira Postea

General Manager

Postea Gabriel

Specialist Legumicultor

Nicu Donoiu

Specialist Legumicultor