Patrunjelul este o verdeata care nu trebuie sa lipseasca din bucatarie, nici iarna si mai ales nici vara. Indiferent de anotimpul in care ne aflam, aceasta verdeata este esenta vietii, sursa noastra de vitalitate, culoarea de verde ce se...
Patrunjelul este o verdeata care nu trebuie sa lipseasca din bucatarie, nici iarna si mai ales nici vara. Indiferent de anotimpul in care ne aflam, aceasta verdeata este esenta vietii, sursa noastra de vitalitate, culoarea de verde ce se...
Fructele si legumele sunt elemente alimentare esentiale pentru ca organele din corpul nostru sa functioneze in parametrii normali. La fel cum nu putem rezista fara apa si fructele precum si legumele au rolul lor pentru organismul uman. Pe langa...
Atat legumele cat si fructele trebuie consumate de catre orice om indiferent de varsta, gen sau de situatie financiara, precum si de bolile pe care le are, bineinteles alaturi de minim 30 de minute de miscare zilnica, dar si...
In zilele noastre majoritatea dintre noi incercam sa mancam hrana cat mai bio posibila, sa bem sucuri naturale si sa adoptam in general un stil de viata cat mai sanatos. Cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in domeniul...
Denumita si „leguma-farmacie”, morcovul este a doua leguma dupa cartof in clasamentul consumului, la nivel mondial. Morcovul este o leguma gustoasa, cu proprietati curative multiple si bine definite. Aceasta leguma are un nivel ridicat de vitamine si minerale, este...
Fructele si legumele sunt alimente consumate de fiecare dintre noi zi de zi. Ele sunt recomandate de catre toti medicii din tara noastra, dar stii de catre cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in strainatate, tuturor oamenilor si...
Trecem prin sezonul in care gripa si racelile ne pandesc la orice colt, asa ca este foarte important sa avem grija de sistemul nostru imunitar. Pe langa mai multe ore de odihna, exercitii fizice zilnice si reducerea nivelului de...
Anghinarea este o planta ierboasa cu origini mediteraneene, in Romania cultivandu-se, in special, in zona de sud. In primul an, anghinarea dezvolta frunze late de 30 cm si lungi de 1 m, cu margini crestate, albicioase si cu peri...
Kiwi, micul fruct exotic, este originar din China, denumit la un moment dat, acum 50 de ani, „agrisa chinezeasca. Denumirea actuala vine de la pasarea kiwi, un simbol national in Noua Zeelanda, care are un aspect asemenator cu cel...
Legumele proaspete, consumate in stare cruda sau gatite, sunt indicate spre a fi incluse in meniul zilnic atat persoanelor care sufera de diferite afectiuni cat si celor care isi doresc portii de vitamine si minerale naturale pentru o sanatate...